top of page
  • Writer's pictureElsa Kristine Blomberg

En Ny Desinficeret Virkelighed

Hvordan kan vi bremse smittekæderne?


I marts sidste år ændrede danskernes virkelighed sig pludseligt og drastisk. Med ordene ”Danmark lukker ned” skulle vi uventet til at finde en ny måde, at få livet og hverdagen til at fungere på. Mens hele Danmark og verden lå i venteposition, skulle eksperterne finde frem til, hvad der kunne gøres i nedkæmpningen af den nye virus, for at bremse smittekæderne og få pandemien under kontrol.


Vi kender efterhånden reglerne: Hold afstand. Anvend håndsprit. Giv hverken hånd eller kram. Minimer det antal mennesker du omgås. Bliv hjemme hvis du er syg.


Nu er vi 1 år inde i pandemien og midt i vores 2. landsdækkende nedlukning. Der er dog lys for enden af tunnelen. Foråret er på vej og med det, lysere og varmere dage. Der er også vaccinen, der bliver delt ud så hurtigt som det er muligt. Med disse to ting i mente er det fornuftigt at begynde at se på, hvordan vi kan sikre arbejdspladsen, institutionen, ja, alle de steder hvor vi mødes i det offentlige, mod yderligere spredning af COVID-19. Bremsning af smittekæder er essentielt for vores helbred, det fysiske såvel som det mentale.


Hos SiliconHagen har vi et ønske og et håb om, at kunne gøre en forskel i denne bremsning af smittekæder. Som en virksomhed med fokus på teknologi har vi ledt efter en desinficeringsløsning, der ikke slider på tech-udstyr. Det har vi fundet i GC Healthcares rensestationer. I den forbindelse har vi indgået et samarbejde, hvor vi vil hjælpe med at sprede ordet om denne desinficeringsløsning.


Rensestationerne hjælper ikke kun på teknologisk udstyr, men fungerer på alle genstande, der ofte skifter hænder. GC Healthcares produkter har en dokumenteret drabseffekt på 99,9% af al vira og bakterier.


Selvom vi alle glæder os til at samfundet kan åbne op igen, kan det også skabe usikkerhed og der er brug for løsninger, så alle medarbejdere og borgere kan føle sig sikre i desinficerede og trygge omgivelser. Rensestationerne fra GC Healthcare er allerede i brug ude i samfundet, hvor de skaber mere tryghed: https://www.tvsyd.dk/esbjerg/lysstraaler-skal-hjaelpe-corona-plaget-plejehjem-i-esbjerg


Rensestationerne er en simpel desinficeringsløsning på et omfattende behov.


Så lad os spritte de hænder af, desinficere og endelig mødes igen.For mere information om GC Healthcares rensestationer, se nedstående PDF eller kontakt os på mailen: salg@siliconhagen.com – hvor vi kan arrangere et uforpligtende møde.Siliconhagen - GC Healthcare Produkter
Download • 13.29MB


17 views0 comments

Comments


bottom of page