top of page

SiliconHagen Intro to VR (Danish Language Event)

*Danish Language Event* Er du interesseret i at skabe et nyt (virtuelt) netværk, hvor vidensdeling og læring indenfor undervisningsområdet er i fokus? Opdater og optimer dine undervisningsstrategier i det virtuelle univers. https://account.altvr.com/events/1648273179333886387

Registration is Closed
See other events
SiliconHagen Intro to VR (Danish Language Event)
SiliconHagen Intro to VR (Danish Language Event)

Time & Location

18. jan. 2021, 16:00 – 17:00

https://altvr.com/

About the Event

Event link: https://account.altvr.com/events/1648273179333886387 

Mandag d. 18. januar kl. 16 vil SiliconHagen guide en gruppe VR interesserede undervisere igennem AltSpaceVR, hvor vores Operations and Programmes Manager Line Zahl Larsen vil føre ordet og deltagerne igennem mulighederne ved brug af Virtual Reality i undervisning. Introduktionen vil have fokus på at gennemgå de basale værktøjer, virtuelle verdener og der vil være mulighed for spørgsmål. Vi vil hjælpe med at udbygge de værktøjer og den inspiration, som kan bidrage til, at vi gennem det virtuelle rum kan overkomme udfordringer nu og i fremtiden.

Hos SiliconHagen bestræber vi os på at bidrage til det fantastiske arbejde, undervisere og lærere ligger i deres fag og de studerende landet over. Vores overbevisning er, at vi gennem løbende erfaringer, kan bygge videre på og optimere fælles undervisningsstrategier samt lære meget mere omkring virtuel undervisning. Virtuel undervisning har fået en mere væsentlig rolle i løbet af det sidste år og vi vil hjælpe med, at gøre denne omstilling mere smertefri. Vi vil vise at det kan vendes til en fordel, hvor du kan udnytte det virtuelle rum og forbedre din undervisning i det virtuelle.

Dét får du med hjem:

· Du får en forståelse for platformen AltSpaceVR

· Mulighed for networking med andre indenfor undervisningsfaget

· Idéer til hvordan VR kan integreres i din undervisning

Share This Event

bottom of page