Velkommen til

VU_logo.png
maskot_transperant.png

Tiltaget Virtuelle Undervisere er noget, vi hos SiliconHagen har besluttet os for at opstarte, med det formål at skabe et virtuelt netværk for vidensdeling og læring indenfor undervisningsområdet. Vi bestræber os på at bidrage til det fantastiske arbejde, undervisere og lærere ligger i deres fag og de studerende landet over. Det er essentielt at skabe relationer og vidensdeling på et nationalt og internationalt plan og vores overbevisning er, at vi gennem løbende erfaringer, kan bygge videre på og optimere fælles undervisningsstrategier samt lære meget mere omkring virtuel undervisning. Vi vil hjælpe til at udbygge de værktøjer og den inspiration, som kan bidrage til, at vi gennem det virtuelle rum kan overkomme udfordringer nu og i fremtiden.
 

Denne side giver information om vores virtuelle arrangementer, som vil blive lagt op løbende. Vores arrangementer er for alle interesserede, og vi vil bestræbe os på at skabe åbne diskussioner omkring et væld af virtuelle tiltag indenfor undervisningsfaget.
 

Lad os bygge videre på eksisterende værktøjer og stræbe efter nye. Sammen kan de Virtuelle Undervisere træde ind i den allerede igangsatte udvikling.

*English*

Virtual encounters across borders are the future. At SiliconHagen, we see many opportunities in the virtual world. It will be and is a tool that manages to bring different parts of the
world together in one place. We use AltSpaceVR and below, new users will be able to follow a guide for creating a user and see which VR glasses can be used with the AltSpaceVR 3D experience (It is also possible to access AltSpaceVR in 2D without glasses on desktop or Laptop).
AltSpaceVR is an application that can be downloaded via Steam. AltSpaceVR only requires that you create a so-called Avatar and then you are ready to take the step into the virtual world.

Meet-up

Fremadrettet vil SiliconHagen bestræbe sig på at afholde virtuelle møder, hvor undervisere og andre interessenter (Såsom elever) kan deltage og vidensdele.  Vores mål er at få skabt et netværk og et fællesskab, hvor vi kan mødes sammen, på afstand, samt indgå i et nyt læringsmiljø, som kan adapteres til fremtidig undervisning. SiliconHagen vil fortsætte med en fast kadence af møder for undervisere i VR. Efter starten den 27. april kl. 16.00 på AltSpaceVR, vil der være faste mødetidspunkter i AltSpaceVR hver 14. dag. 
Vi vil søge at få præsentationer hver gang vi afholder et meet-up og dermed noget, vi alle kan tage fat på, og diskutere. Vi springer ud i VR universet og bruger det som grundlag for, at alle kan dele erfaringer og muligheder med hinanden.

Hvorfor?

Virtuel undervisning bryder nye grænser og undergår en konstant udvikling. Vi vil hjælpe med at holde jer opdaterede på fremskridt, muligheder og ny forskning indenfor VR i undervisningen.
 

Skab det virtuelle læringsrum
Et af de vigtigste elementer i en undervisers hverdag er klassestyring og tilstedeværelsen i klasserummet. Vi vil forsøge at muliggøre en anden form for klassestyring og skabe det mest effektive virtuelle læringsrum. Lad eleverne være til stede ved at engagere dem i rummet. Gennem disse løsninger vil I kunne formå at bevæge jer rundt og ikke kun observere hinanden gennem et skærmbillede. Dermed vil mulighederne for at interagere og deltage i den egentlig undervisning vokse betragteligt. Disse muligheder er værd at undersøge, da kommunikation gennem videokonferencer hurtigt bliver til en monolog. I undervisningen er det oftest problematisk, da elevernes deltagelse er essentielt for uddannelserne.
 
Skab dit eget netværk

Grib muligheden for at skabe et bredt netværk indenfor dit eget felt. Vi giver jer mulighed for at skabe netværk indenfor de danske grænser, men også internationalt. Rundt omkring i verden sidder uanede mængder af undervisere klar med nye ideer og erfaringer indenfor feltet. For os er det vigtigt at vi i Danmark kommer til at være på forkanten med udviklingen indenfor undervisning og udviklingen af undervisningsmetoder, redskaber samt indhold. Via et nyt og vidtgående netværk, vil vi kunne sørge for, at vores uddannelser får de bedste forudsætninger for progressiv udvikling og optimering.
 

Udvid dine elevers horisonter
Gennem vores tiltag, vil det ikke kun være jeres netværk der udvides, men det giver også jeres elever mulighed for at komme i kontakt med andre elever fra hele verden. En ny form for pennevenner, venskabsklasser og gode muligheder for at udvikle sproglige kompetencer. Lad dem møde nye kulturer fra det virtuelle eller fysiske klasselokale.

VirtuelleUndervisere
VUPresentation
VirtualEducation

Kommende Аrrangementer

For Hurtig adgang til eventet:

1. Følg linket: https://account.altvr.com/events/1648273179333886387

2. Tryk RSVP eller Interested

3. Find nu eventet inde i din downloadede AltSpaceVR App

Tidligere arrangementer

  • Virtual World Tour 2.0 (Danish lg.)
    RSVP Closed
    man. 01. mar.
    https://altvr.com/
    Er du interesseret i at finde nye, alternative, innovative og underholdene værktøjer til din undervisning? Tag med på en guidet virtuel verdens tour i AltSpaceVR og bliv introduceret for VR i undervisningen.